Exclusief paardenvervoer

Wij begrijpen als geen ander hoe het is om uw paard(en) uit handen te geven. Helemaal als dit transport enkele dagen duurt en u zich bezwaard voelt om de chauffeur constant lastig te vallen. Speciaal hiervoor bieden wij exclusief vervoer aan waarbij wij u van begin tot eind meenemen in het proces. Voorafgaand en tijdens het transport staat u in direct contact met de chauffeur.

Steinsberger Anka

Wij vervoeren uw paard(en) in een luxe, moderne en veilige trailer (closed box hengstuitvoering). In deze trailer kunnen de paarden los reizen en eventueel op box. Daarbij is de trailer is van alle gemakken voorzien zoals camera’s, temperatuursensoren, elektronische ventilatie en een GPS waarmee u uiteraard het transport gedurende de rit kunt volgen. 

Wij komen, indien u dat prettig vind, het transport bij u aan de keukentafel doorspreken en samenstellen. De uiteindelijke rit wordt vormgegeven met onze kennis en ervaring, maar uw wensen staan uiteraard voorop. Zo kunt u bijvoorbeeld extra rusten inplannen, eigen ruwvoer mee te geven voor onderweg en zelfs uw paard laten proef rijden.

Omdat  bij deze vervoersoptie persoonlijk contact voorop staat, kunt u uw telefoonnummer onderstaand doorgegeven en bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. U mag ons natuurlijk ook zelf bellen.

Bel mij terug!