Paardentaxi Noord-Nederland

Voor kort en lang transport bent u bij ons aan het goede adres. Voor zowel een bezoek aan de dierenarts, strand- of bosrit of verhuizing verzorgen wij professioneel en veilig vervoer. Ieder transport is maatwerk en wij denken hierin graag met u mee. Onze paardentaxi heet dan wel ‘Noord-Nederland’ maar ook hier buiten staan wij uiteraard voor u klaar.

Steinsberger Anka

Wij vervoeren uw paard(en) in een luxe, moderne en veilige trailer (closed box hengstuitvoering). In deze trailer kunnen de paarden los reizen en eventueel op box. Daarbij is de trailer is van alle gemakken voorzien zoals camera’s, temperatuursensoren, elektronische ventilatie en een GPS waarmee u uiteraard het transport gedurende de rit kunt volgen. 

Onze combinatie is zeer geschikt voor jonge en onervaren paarden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld het tussenschot opzij zetten en het paard in een box vervoeren. Uiteraard voorzien wij de vloer van een dikke laag houtkrullen. Daarnaast zorgen wij altijd voor een schone en ontsmette trailer. 

 

Met onze Noord-Nederland service boekt u transport voor een vaste prijs van €150,-

Vraag een offerte aan!

  Contactgegevens


  Dhr.Mevr.Fam.Bedrijf

  Selecteer indien factuuradres verschilt met laadadres


  Laadadres  Bestemmingsadres  Gewenste transportdatum  Paardinformatie  Ik ontvang mijn offerte graag via Whatsapp


  Ik maak graag gebruik van de Noord-Nederland service a €150,- (transport moet binnen Groningen, Friesland en Drenthe zijn en wordt binnen 7 dagen uitgevoerd)

  Akkoord