Horse & Transport

Horse and Transport is uw partner als het aankomt op paard en vervoer. Zowel binnen Nederland als daarbuiten verzorgen wij vervoersoplossingen op maat.  Bij het transport van uw paard heeft u natuurlijk veel wensen, qua datum, transportmiddel maar ook welke transporteur het best aansluit op uw wensen. Horse & Transport is in dit geval voor u het perfecte aanspreekpunt. Door onze ervaring, kennis van de markt en uitgebreide netwerk, weten wij welke opties er zijn en kunnen wij het volledige transport voor u verzorgen. Als u geen idee heeft waar u moet beginnen, adviseren wij van begin tot eind. Wij stellen meerdere opties op en spreken dit indien gewenst met u door. Op deze manier houdt u grip op de situatie en komt uw paard veilig en snel op de bestemming aan.

Mocht u slechts delen van het transport willen uitbesteden, zoals bijvoorbeeld de exportdocumenten (TRACES), dan is Horse & Transport de meest geschikte partner voor u.  Neem snel contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Zeer exclusief paardenvervoer waarbij u en uw paard als echte VIP worden behandeld. Het gehele transport word vormgeven zoals u wenst. U heeft direct contact met de chauffeur en volgt het vervoer via GPS.

Volledige verzorging van de aanvraag van het TRACES certificaat voor uw paard. Voor definitieve export is dit altijd verplicht. U hoeft enkel het aanvraag vformulier in te vullen en wij regelen de rest. 

Wij verzorgen paardentransport waar u dat nodig heeft. Zowel in binnen als buitenland kunnen wij met ons uitgebreide netwerk transport bieden dat volledig aansluit bij uw wensen. 

Voor bestemmingen buiten Europa hebben wij goede contacten met verschillende agenten. Ook hier nemen wij u alles uit handen en zorgen in begrijpelijke taal voor een transport dat aansluit op uw wensen.

Passend transport

Door ons netwerk binnen de wereld van het paardentransport, kunnen wij u het beste advies en aanbod geven, aansluitend op uw wensen en behoeften.

Vergelijken

Wij onderzoeken voor u verschillende mogelijkheden, aansluitend bij uw wensen. Hierbij vergelijken wij o.a. moment van vertrek, tarief, reistijd en eventuele andere klantwensen.

Wereldwijd

In welk land het transport ook begint, en waar de bestemming ook is, wij zetten ons netwerk graag voor u in. Wij verzorgen het transport voor uw van A tot Z.