Paardentransport over de weg

Door samenwerking in binnen en buitenland met een groot aantal gespecialiseerde paardentransporteurs bieden wij u een transport dat het beste past bij uw wensen. Uiteraard blijven wij uw contactpersoon gedurende het vervoer van uw paard.

In de onderstaande menu’s kunt u de toelichting vinden over de noodzakelijke handelingen voorafgaand aan de export van een paard naar een ander EU land. 

Naast uw paard en een geldig paspoort, is een TRACES certificaat in veel gevallen noodzakelijk. Of in uw situatie ook een TRACES certificaat nodig is, kunt u vinden op onze pagina “Waar beginnen?“.

"Wij hebben het transport vanuit Italië bij Horse & Transport neergelegd. Dit werd professioneel opgepakt en wij zijn goed geïnformeerd. Ons paard is met een Italiaanse transporteur in goede gezondheid afgeleverd. Wij zijn uitstekend op de hoogte gehouden door Maarten."
Paardentransport
Maaike
Particulier

Offerte paardentransport binnen Nederland en Europa

Vul voor een offerte voor uw transport onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

  Contactgegevens


  Dhr.Mevr.Fam.Bedrijf

  Selecteer indien factuuradres verschilt met laadadres


  Laadadres  Bestemmingsadres  Gewenste transportdatum  Voorkeur voor;


  VerzameltransportPrivé transport

  Paardinformatie

  Stamboek paspoort (geregistreerd)Paspoort voor fok- en gebruiksdierenZowel stamboekpaspoorten als paspoorten voor fok-, en gebruiksdierenIk weet het niet  Ik ontvang mijn offerte graag via Whatsapp

  Akkoord